Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Generálka na novou sezónu staršímu dorostu nevyšla

31.08.2016 · Martina Sikorová
V utkání proti Jungadleru šli mladí Oceláři velmi rychle do vedení, německý celek ale poté třemi góly otočil zápas na svou stranu. Svěřenci trenéra Wojnara ovšem dokázali srovnat a následně odskočit do tříbrankového trháku, nakonec se však museli smířit s těsnou porážkou.
přát. , středa 31.8.2016
Třinec
Jungadler Mannheim
6:7
MINI WERK ARENA
Třetiny: 2:3, 2:0, 2:4  Branky a nahrávky: 4. Raška (Molin), 20. Przybyla (Raška, Molin), 35. Najsar (Timotej Marguš), 40. Plandor (Timotej Marguš, Homola), 41. Havránek (Peterek, Najsar), 45. Klocek (Krupa) – 11. Stachowiak (Fischer), 11. Glaser (Valenti), 15. Stachowiak (Möller), 48. Stachowiak (Fischer), 48. Stachowiak (Ewald), 52. Valenti (Glaser), 55. Stachowiak (Fischer). Vyloučení: 4:3. Využití: 1:2. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:3, 6:3, 6:7. 
Ochman – Krzak, Rufer, Timotej Marguš, Michálek, S. Radzienciak, Patlevič, Homola – Przybyla, Plandor, Najsar, Molin, Papaj, Tománek, Indrst, Peterek, Raška, Havránek, Krupa, Klocek
Schickedanz (45. Pakarinen) – Nijenhuis, Dziambor, Mass, Ewald, Kremer – Eckl, Stachowiak, Hermann, Fischer, Schulz, Valenti, Glaser, Hon, Preto, Lutz, Möller

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

V zápase proti Mannheimu začali mladí Oceláři výborně. Už po necelých čtyřech odehraných minutách se před branku Jungadleru protáhl Adam Raška, jenž překonal Schickedanze a zařídil tak vedení svého týmu. Poté ale museli svěřenci trenéra do čtyř a v oslabení inkasovali vyrovnávací gól z hole Wojciecha Stachowiaka.

Ještě v té samé minutě šel Mannheim do vedení, když se ranou z pravého kruhu prosadil Luca Glaser a vzápětí prohrávali Oceláři již o dvě branky po trefě Wojciecha Stachowiaka.. Ani tento stav ale do konce úvodní části nevydržel a necelou minutu před sirénou snížil Dan Przybyla, který se v mezikruží nejprve vyhl německému obránci a následně propálil Schickedanze.

Ve druhé dvacetiminutovce se pak třinečtí mladíci dočkali vyrovnání, když v početní výhodě prošla do sítě střela Reného Najsara. A také v této třetině se Oceláři prosadili jen několik vteřin před sirénou oznamující přestávku, to když se k odraženému puku dostal Jiří Plandor a pohotově jej uklidil do sítě.

Tam, kde Oceláři skončili, pokračovali v závěrečné části. Časomíra stihla odečíst pouhou půlminutu a po úspěšné dorážce Marka Havránka vedli hráči s drakem na prsou již o dva góly. Tento náskok poté ještě navýšil přesnou ranou z mezikruží Kamil Klocek, to ale bylo ze strany Ocelářů vše.

Zbývající minuty utkání již patřily jen jedinému hráči. Wojciech Stachowiak nejprve proměnil brejk, o chvíli později využil početní výhodu a rázem to tak bylo jen o gól. O vyrovnání se následně zasloužil Yannik Valenti ze samostatného úniku a poté se znovu dostal ke slovu Wojciech Stachowiak, jenž svým pátým gólem v tomto zápase rozhodl o vítězství německého Jungadleru.

×
Odehrané v 17:30 | Jun.
HC Kometa Brno
HC Oceláři Třinec