Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Starší dorost zvítězil nad Havířovem!

23.08.2016 · Martina Sikorová
Předposledním soupeřem v letní přípravě byl pro Oceláře havířovský AZet. Svěřenci trenéra Wojnara si v tomto zápase góly rovnoměrně rozdělili, v každé dvacetiminutovce vstřelili dva a po závěrečné siréně mohli oslavit vítězství.
přát. , úterý 23.8.2016
Třinec
Havířov
6:1
MINI WERK ARENA
Třetiny: 2:0, 2:1, 2:0  Branky a nahrávky: 1. Havránek (Najsar), 13. Raška (Przybyla, Molin), 23. Najsar (S. Radzienciak, Havránek), 28. Klocek (Krupa, Papaj), 45. Raška (Timotej Marguš, Molin), 59. Przybyla (Molin) – 22. Klíma (Ševěček). Vyloučení: 7:6. Využití: 2:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 2:0, 2:1, 6:1.  
Štěpánek – Krzak, Rufer, Timotej Marguš, Homola, Patlevič, Michálek, S. Radzienciak – Klocek, Przybyla, Plandor, Najsar, Molin, Papaj, Tománek, Indrst, Peterek, Raška, Krupa, Havránek
Dufek – Pliska, Szturc, Ševěček, Pavelek, Kuchař, Klus, Máca – Hilšer, Urban, Klíma, Hísek, Ráček, Bambula, Potočný, Juhasz, Janeček, Píš, Delfavero

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Oceláři vstoupili do zápasu proti Havířovu parádně. Už po pětačtyřiceti sekundách překonal gólmana hostů Marek Havránek a zařídil tak rychlé vedení svého týmu. AZet mohl kontrovat v přesilové hře pěti proti třem, nabídnutou možnost se mu ale využít nepodařilo.

Nedáš? Dostaneš. Ve třinácté minutě sice Przybyla trefil pouze brankovou konstrukci, následně už se ale hráči s drakem na prsou dočkali, když puk do sítě uklidil Adam Raška. V závěru této části pak Przybyla znovu napálil jen tyč a do kabin tak Oceláři odcházeli s dvoubrankovým náskokem.

Začátek prostřední periody naopak zvládli lépe hráči Havířova a už v čase 21:04 bylo sníženo poté, co po přihrávce Ševěčka zakončil přesně Kamil Klíma. Toto skóre ale příliš dlouho nevydrželo. Po nahození Radzienciaka dostal puk za záda Dufka René Najsar a na 4:1 vzápětí zvyšoval důrazný Kamil Klocek.

Ještě zvýraznit třinecké vedení mohl v šestatřicáté minutě Homola, jeho ránu z mezikruží si ale hostující gólman pohlídal. Na druhé straně pak pokus Ševěčka od modré zastavila lapačka Štěpánka a i po této dvacetiminutovce tak odcházeli do kabiny spokojenější Oceláři, tentokrát již s třígólovým náskokem.

Krátce po startu závěrečné části se třinečtí mladíci dočkali také první využité početní výhody, když ránu Marguše od modré usměrnil za záda Dufka Adam Raška. A také poslední gól tohoto zápasu padl v přesilové hře. Po přihrávce Molina napříč útočným pásmem se z první trefil Dan Przybyla a domácí kapitán tak uzavřel skóre zápasu na konečných 6:2.