Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

O výhře nad Berlínem rozhodla skvělá první třetina!

16.08.2016 · Martina Sikorová
Starší dorostenci za sebou mají úvodní zápas Red Bull Rookie Cupu. V utkání proti Berlínu vykročili svěřenci trenéra Wojnara za vítězstvím již v úvodní části, kdy svému soupeři odskočili zásluhou dvougólových střelců Michala Kvasnicy a Dana Przybyly.
přát. , úterý 16.8.2016
Třinec
Eisbären Berlín
6:2
MINI WERK ARENA
Třetiny: 4:0, 0:0, 2:2  Branky a nahrávky: 2. Kvasnica (Przybyla, Michálek), 4. Przybyla (Rufer, Molin), 9. Kvasnica (Molin), 13. Przybyla (Kvasnica), 43. Papaj (Havránek, Brabec), 57. Havránek (Michálek) – 46. Demmler (Knobloch, Bolke), 60. Trivellato (Karrer). Vyloučení: 9:9. Využití: 2:1. V oslabení: 1:0. Průběh utkání: 5:0, 5:1, 6:1, 6:2.  
Ochman (30. Štěpánek) – Krzak, Rufer, Timotej Marguš, Brabec, Klocek, Michálek, S. Radzienciak, Patlevič – Przybyla, Najsar, Molin, Papaj, Kvasnica, Tománek, Indrst, Krupa, Havránek
Bohn – Bolke, Puttkammer, Robel, Karrer, Kubler, Grunholz – Demmler, Neuparth, Noack, Merk, Trivellato, Warttig, Knobloch, Unger, Kunz

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Do úvodní třetiny přitom vstoupili lépe hosté. Využít svou mírnou převahu ale Berlín nedokázal a vzápětí přišel trest. Po přihrávce Przybyly nejprve zamířil nekompromisně pod horní tyč Michal Kvasnica a o chvíli později se Oceláři radovali podruhé, když v početní výhodě dorazil svou vlastní střelu Dan Przybyla.

Další úspěšná akce pak přišla až v početní výhodě Eisbärenu, znovu se ale radovali třinečtí mladíci. Puk vyhozený Molinem zachytil Michal Kvasnica, ujel do brejku a propálil gólmana německého celku. V závěru první dvacetiminutovky nejprve zahrozil od modré čáry pálící Karrer, z rychlého protiútoku se vzápětí prosadil Dan Przybyla a Oceláři tak odcházeli do kabiny s čtyřgólovým náskokem.

Krátce po startu druhé části mohl z dorážky snížit Neuparth, Ochman měl ale puk včas pod kontrolou. V polovině zápasu pak třinečtí trenéři prostřídali gólmany a do branky zamířil Oliver Štěpánek.

K další změně na světelné tabuli došlo až ve dvaačtyřicáté minutě. V té době hráli Oceláři přesilovou hru, po přihrávce Havránka zamířil pod horní tyč Michal Papaj a poslal svůj tým již do pětibrankového trháku. Vzápětí se úspěšné akce dočkali také hráči Berlína, když střelou z první překonal domácího gólmana Demmler.

V závěru zápasu poté padly ještě další dva góly. Povedenou individuální akcí se nejprve prezentoval domácí Marek Havránek a na konečných 6:2 upravil střelou z mezikruží Karrer.

×
Odehrané v 17:00 | Muži
HC Oceláři Třinec
HC Motor České Budějovice
×
Dnes v 17:30 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice