Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Dorostenci si zastříleli proti Wildcats!

03.08.2016 · Martina Sikorová
Proti americkému týmu, jenž do Třince dorazil pouze s jedenácti hráči do pole, nasadil trenér Wojnar kombinovanou sestavu složenou ze starších i mladších dorostenců. Během šedesáti minut se Oceláři prosadili hned osmkrát a mohli tak oslavit druhé vítězství v letní přípravě.
přát. , středa 3.8.2016
Třinec
California Wildcats
8:1
MINI WERK ARENA
Třetiny: 1:0, 3:1, 4:0  Branky a nahrávky: 16. Peterek (Raška, Rybnikár), 30. Tománek, 39. Tománek (Tobiáš Marguš), 40. Peterek, 43. Michálek, 46. Michálek (Plandor), 57. Raška (Patlevič), 58. Čmiel (Indrst, Plandor) – 28. Eng (Campbell, Puentes). Vyloučení: 5:4. Využití: 3:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 8:1.  
Ochman – Michálek, Patlevič, Konderla, Bulava, Srníček – Raška, Tománek, Indrst, Plandor, Peterek, Selitaj, Vragolovič, Tobiáš Marguš, Mikler, Čmiel, Rybnikár
Kučera – Conover, Taylor, Puentes, Cambell, Meisel, Chudý, Kapusta, Pattersoh, Perry, Lanpheer, Eng

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

V zápase si zachytali i oba gólmani Ocelářů, zatímco Radek Ochman střežil klec třineckého týmu, Maxim Kučera hájil branku Wildcats. Na první gól utkání jsme v tréninkové hale čekali až do šestnácté minuty. V té době hráli třinečtí mladíci přesilovou hru, po nahození Rašky uklidil puk do sítě Jonáš Peterek a zařídil tak vedení svého týmu.

Tento náskok ale hráči s drakem na prsou příliš dlouho neudrželi. Krátce po startu druhé části propadl puk z hole Michaela Enga za brankovou čáru a bylo vyrovnáno. Vzápětí si však Oceláři zahráli další početní výhodu a po gólu Ondřeje Tománka šli znovu do vedení.

Wildcats mohli kontrovat z přečíslení dva na jednoho, Eng ale na Ochmana nevyzrál. Další góly tak nabídl až samotný závěr této třetiny. Nejprve se z brankoviště prosadil důrazný Ondřej Tománek a pouhých devět sekund před druhou sirénou se k zakončení protáhl Jonáš Peterek, který zvedl puk mimo dosah Kučery.

Gólové hody pokračovaly také v závěrečné dvacetiminutovce. Na 5:2 zvýšil v třiačtyřicáté minutě Jakub Michálek, stejný hráč pak o chvíli později uplatnil důraz na brankovišti a zaznamenal svůj druhý gól. O další úspěšnou akci se následně postarala dvojice Patlevič - Raška.

Po přihrávce prvně jmenovaného byl sám u odkryté klece Adam Raška, který poslal puk do sítě. Poslední gólovou akcí pak byla situace z osmapadesáté minuty. Indrst vrátil zadovkou puk zpět do brankoviště, odkud se prosadil Matouš Čmiel a stanovil tak konečné skóre zápasu.

×
Dnes v 18:00 | Muži
HC Dynamo Pardubice
HC Oceláři Třinec