Partnerský klub Nadační fond President Cup Třinecké statistické okénko Klubový informační systém
MISTR 2010/2011
MISTR 2018/2019
MISTR 2020/2021
MISTR 2021/2022
MISTR 2022/2023
Pohár prezidenta 2010/2011
Pohár prezidenta 2014/2015
Werk Arena Rozpis ledu Fanshop

Domácí dvojzápas za šest bodů! Junioři vyzráli i na Kladno!

10.12.2016 · Martina Sikorová
Sobotnímu souboji mezi Oceláři a Rytíři dlouho kralovali oba gólmani. Krátce před koncem druhé třetiny už se ale diváci prvního gólu dočkali poté, co v oslabení udeřil Jan Hladonik. Hosté ovšem rychle odpověděli a do závěrečné části se šlo za stavu 1:1. Poslední dvacetiminutovka vyšla mnohem lépe Ocelářům a tři body tak zůstávají doma.
26.kolo, sobota 10.12.2016
Třinec
Kladno
4:2
MINI WERK ARENA
Třetiny: 0:0, 1:1, 3:1  Branky a nahrávky: 39. Hladonik (Hrehorčák, Hrachovský), 49. Hladonik (Kvasnica, Hrehorčák), 51. Hrehorčák, 60. Hrehorčák (Imrich) - 40. Kalaj (Schildhabel), 55. Vach (Bláha, Havelka). Rozhodčí: Fiala - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 2:5. Využití: 1:1. V oslabení: 1:0. Diváci: 117. Střely na branku: 32:25. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 3:1, 3:2, 4:2.  
Loubal – Hrachovský, Janiczek, G. Radzienciak, Adámek, Haman, Imrich – Kaukič, Cihlář, Mach, Flok, Hrehorčák, Przybyla, Kvasnica, Irgl, Hladonik, Kalus
Stahl – Havelka, Kiml, Cibák, Chládek, Šíma, Zelingr, Balcar – Vach, Patyk, Bláha, Okegawa, Schildhabel, Řepka, Keszi, Kučera, Kalaj, Čermák

Činnost mládeže HC Oceláři Třinec je spolufinancována z rozpočtu Moravskoslezského kraje.

Komentář k zápasu

Na první větší šanci se čekalo zhruba do šesté minuty. Po rychlém protiútoku domácího týmu mohl do odkryté části klece dorážet Kalus, třinecké třiačtyřicítce se ale nepodařilo kotouč zasáhnout ideálně a Stahl bez potíží zakročil. Kladno zahrozilo z přečíslení dva na jednoho, z této akce ovšem hosté ani nezakončili.

Následně neuspěl Schildhabel, proti jehož střele z mezikruží zakročil Loubal, a ani Mach, který se neprosadil z brejku. Více už první třetina nenabídla a do kabin tak oba týmy odcházely za bezbrankového stavu.

Na začátku druhé dvacetiminutovky nevyzrál na Stahla dorážejíci Irgl a na druhé straně se vzápětí neprosadil tečující Okegawa. Krátce nato střílel do rozhozené obrany hostujícího týmu Kaukič, ani tentokrát ale puk v síti neskončil.

Poté už se ovšem skóre na světelné tabuli měnilo. V oslabení se po chybě kladenské obrany dostala do přečíslení dvojice Hrehorčák - Hladonik a po přesném pasu prvně jmenovaného otevřel gólový účet Jan Hladonik.

Z vedení se ovšem hráči v bílých dresech radovali sotva minutu a vzápětí bylo srovnáno, když po přihrávce Schildhabela využil početní výhodu Adam Kalaj a také po druhé části se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

V osmačtyřicáté minutě mohli vést Oceláři znovu, Flok ale v brejku ztroskotal na Stahlovi. Následně už se svěřenci trenéra Wojnara radovali poté, co do sítě zapadla střela Jana Hladonika. O chvíli později měli třinečtí mladíci k dispozici již dvougólový náskok.

Jeden z kladenských hráčů namazal na modrou čáru Patriku Hrehorčákovi, který se příliš nerozpakoval a okamžitě napálil kotouč pod horní víko. Kladno ale velmi rychle snížilo, když po střele Bláhy dorazil puk do sítě Dominik Vach.

V samém závěru sáhli hostující trenéři po hře bez brankáře, to ale potrestal Patrik Hrehorčák. Třinecký útočník byl faulován, i přesto ale poslal kotouč do prázdné klece a pojistil tak tříbodové vítězství svého týmu. Slovenský střelec byl navíc u všech branek svého týmu, dva góly sám vstřelil a u dvou branek asistoval svým spoluhráčům.

×
Dnes v 18:00 | Jun.
HC Oceláři Třinec
HC Energie Karlovy Vary
×
Dnes v 13:00 | Dor.
HC Oceláři Třinec
HC Dynamo Pardubice